Chrisco Latexhane med naturtro lyd, 24 cm

Chrisco Latexhane med naturtro lyd på 24 cm er et hit hos hunde, der elsker at lege. Latexhanen fås i både grøn og rød, og denne sjove latexhane med pivelyd er designet til at give din hund timevis af underholdning. Men hvad er det, der gør denne latexhane så populær blandt hunde og deres ejere?

Fordele ved Chrisco Latexhane:

Naturtro lyd:
En af de største fordele ved Chrisco Latexhane er den høje naturtro lyd, den udsender, når din hund bider i den. Denne realistiske kyllingelyd fanger hurtigt hundens opmærksomhed og gør legetøjet ekstra spændende og interaktivt.

Holdbart latex:
Denne hane i latex er både slidstærk og sikker for din hund at lege med. Latexmaterialet er skånsomt mod hundens tænder og tandkød, hvilket gør hundelegetøjet velegnet til både små og store hunde.

Hundelegetøjet stimulerer til leg og motion:
Legetøjets lyd stimulerer din hund til at jage, fange og bide i det, hvilket giver den rig mulighed for fysisk aktivitet. Dette hjælper med at holde din hund sund og aktiv, mens det også giver en mental udfordring, der kan forhindre kedsomhed.

Vælg mellem en rød og en grøn latexhane:
Latexhanen er tilgængelig i både grøn og rød, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din hunds personlighed eller din egen præference. De livlige farver gør det også nemt at finde legetøjet både indendørs og udendørs.

Hvorfor vil din hund elske at blive forkælet med en Chrisco Latexhane?

Hunde elsker Chrisco Latexhane, fordi den kombinerer lyd, tekstur og bevægelse i et enkelt legetøj. Den naturtro lyd efterligner et bytte, hvilket udløser hundens naturlige instinkter for jagt og leg. Desuden er latexen blød, men holdbar, hvilket giver en behagelig mundfølelse, som mange hunde finder tilfredsstillende. Dette legetøj er også en fantastisk måde for hundeejere at interagere med deres hunde på, hvilket styrker båndet mellem jer.

Chrisco Latexhane er ikke bare et hundelegetøj, det er en kilde til glæde, motion og mental stimulation for din hund. Giv din hund dette nye hundelegetøj - den vil elske dig for det.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Vælg venligst
  • Vælg venligst
  • Rød latexhane
  • Grøn latexhane
39,95 kr.
  • Latexhane med sjov pivelyd fanger hurtigt din hunds opmærksomhed og gør legetøjet ekstra spændende og interaktivt

  • Holdbart latex

  • Fås i rød og grøn
  • Skånsom mod tænder og tandkød

  • Stimulerer din hund til leg og motion

  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve

  • Rengøres let med varmt vand.

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

Alle rettigheder forbeholdes | 2023 | Chrisco A/S, Sandvadsvej 3, DK-4600 Køge, CVR.nr.: 64 02 73 28